2110129664 6942770969 Ρούσβελτ 43, Περιστέρι, Αθήνα klimatismospapazoglou@yahoo.com
banner imagebanner image

 

 
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Κλιματισμός Παπάζογλου | Ψυκτικός Αττικής


Η επιχείρηση μας “Κλιματισμός Παπάζογλου” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Περιστέρι, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο του κλιματισμού και συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες, μπορεί να σας προμηθεύσει με τα ιδανικά κλιματιστικά για για οικιακό, επαγγελματικό και βιομηχανικό κλιματισμό.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε τα ιδανικά κλιματιστικά βάση των αναγκών σας και να σας προμηθεύσουμε με αυτά στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

ΜΕΛΕΤΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
 
 
ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Η σωστή εγκατάσταση των κλιματιστικών συσκευών είναι ότι σημαντικότερο για την άριστη απόδοση και λειτουργία τους.

Ο ψυκτικός και η έμπειρη ομάδα μας, αναλαμβάνουν την μελέτη και την άψογη εγκατάσταση κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους δίνοντας τις οικονομικότερες λύσεις και ταυτόχρονα τις πιο αποδοτικές λειτουργικά, με στόχο την πλήρη κάλυψη των δικών σας αναγκών.

Μπορούμε να φέρουμε σε πέρας από τις πιο απλές έως τις πλέον πολύπλοκες και απαιτητικές μελέτες για τον κλιματισμό του χώρου σας με κλιματιστικές μονάδες όλων των τύπων και των καλύτερων εταιρειών.


Εγκαθιστούμε κλιματιστικές μονάδες:
τοίχου, δαπέδου, ντουλάπες, καναλάτα, ψύκτες κ.λ.π.

Έχοντας στο ενεργητικό μας αναρίθμητες εγκαταστάσεις τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό κλιματισμό, σας διασφαλίζουμε την σωστή εγκατάσταση, στο κατάλληλο σημείο. Ανάλογα με την ιδιαιτερότητα κάθε εγκατάστασης έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε την καλύτερη λύση, τεχνική και αισθητική, για την τοποθέτηση της κλιματιστικής μονάδας.
SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
 
 
SERVICE & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Το service του κλιματιστικού είναι ότι σημαντικότερο για τη σωστή, και αποδοτική λειτουργία τους. Ιδανικά θα πρέπει να γίνεται 2 φορές τον χρόνο. Έτσι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα ψύξης για το καλοκαίρι και θέρμανσης για το χειμώνα.

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την σωστή συντήρηση και επισκευή όλων των οικιακών και επαγγελματικών κλιματιστικών αλλά και την επιδιόρθωση τυχόν βλαβών που προκύψουν σε αυτά, προσφέροντας σας άψογα αποτελέσματα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Πραγματοποιούμε επισκευές πλακετών κλιματιστικών εσωτερικής ή εξωτερικής μονάδας ανεξαρτήτου μάρκας (inverter ή συμβατικά) ενώ διαθέτουμε και εξειδικευμένα όργανα για την διάγνωση βλαβών. Σε εμάς οι επισκευές και οι συντηρήσεις κλιματιστικών πραγματοποιούνται με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, σωστά και οικονομικά, ενώ παρέχεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, εφοδιασμένο με το πιο πρόσφατο τεχνολογικό εξοπλισμό, έχει την δυνατότητα να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε όλους τους τύπους κλιματιστικών μηχανημάτων ανεξαρτήτως εταιρείας, αλλά και να σας προσφέρει την καλύτερη συντήρηση. Σας εγγυόμαστε ότι οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο κλιματιστικό σας, θα είμαστε δίπλα σας με τις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΑΚΕΤΩΝ
 
 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΑΚΕΤΩΝ ΣΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που προκύπτουν στα κλιματιστικά, είναι η βλάβη πλακέτας. Αυτό μπορεί να συμβεί από συχνες διακοπές ρεύματος, αν χτυπήσει το κτίριο σας κεραυνός και πολλές ακόμα αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη ή και να καταστρέψουν πλήρως την πλακέτα.

Θεωρείται μία από τις σημαντικές ζημιές καθώς ο ρόλος της είναι η συνολική επίβλεψη των επί μέρους στοιχείων του κλιματιστικού, ελέγχοντας τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος και την εξασφάλιση άνεσης στην θερμοκρασία του χώρου.

Ο αδειούχος πιστοποιημένος ψυκτικός Παπάζογλου Ιάκωβος μπορεί να αναλάβει την σωστή επισκευή και τον άψογο επαναπρογραμματισμό των πλακετών του κλιματιστικού σας προκειμένου να μην χρειαστεί να δαπανήσετε περισσότερα χρήματα για την αγορά καινούριου κλιματιστικού.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας, με ειδικά εργαλεία ελέγχουμε επί τόπου τη λειτουργικότητα και σας αναφέρουμε τον βέλτιστο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.
ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
 
 
ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στα κλιματιστικά και αυτό γιατί φιλτράρουν τις βλαβερές ουσίες και βγάζουν καθαρό αέρα. Οι οργανικές ουσίες συσσωρεύονται στην επιφάνεια του ενεργού άνθρακα, καθαρίζοντας έτσι τον αέρα που εξέρχεται από τα φίλτρα.

Όταν συγκεντρώνονται πάρα πολλές βλαβερές ουσίες στο φίλτρο, μειώνεται η αποδοτικότητά του. Γι’ αυτό ο ενεργός άνθρακας θα πρέπει να αντικαθίσταται τακτικά. Το χρονικό διάστημα αντικατάστασης εξαρτάται από τον όγκο του φιλτραριζόμενου αέρα και τη συγκέντρωση βλαβερών ουσιών.

Γνωρίζοντας ότι σε όλα τα κλιματιστικά τα φίλτρα ενεργού άνθρακα είναι απολύτως απαραίτητα, ο ψυκτικός και η έμπειρη ομάδα μας, μπορούν να αναλάβουν την σωστή εγκατάστασή τους σε οποιοδήποτε κλιματιστικό διαθέτετε.

Παραλληλα, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση παλαιών φίλτρων ενεργού άνθρακα εξυπηρετώντας άμεσα το Περιστέρι και όλη την Αττική.

 

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και εμείς θα σπεύσουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε το Περιστέρι και όλη την Αττική.