2110129664 6942770969 Ρούσβελτ 43, Περιστέρι, Αθήνα klimatismospapazoglou@yahoo.com
hero image
banner imagebanner image

 

 
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
Κλιματισμός Παπάζογλου | Ψυκτικός Αττικής


Η εκμετάλλευση της ενέργειας που προέρχεται από τον ήλιο είναι πολύ διαδεδομένη στις χώρες με μεγάλη ηλιοφάνεια. Δε θα μπορούσαμε, λοιπόν, σε μία χώρα, όπως η δική μας, η οποία κατακλύζεται από ήλιο όλο το χρόνο να μην εκμεταλλευτούμε την ηλιακή ενέργεια. Έτσι, στην εποχή μας ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά κάθε χρόνο χρησιμοποιούν ηλιακούς θερμοσίφωνες, εξοικονομώντας τεράστια χρηματικά ποσά από το λογαριασμό του ρεύματος. 

Η επιχείρηση μας “Κλιματισμός Παπάζογλου” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Περιστέρι, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, μπορεί να σας προτείνει τους ιδανικούς θερμοσίφωνες για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στο Περιστέρι και σε όλη την Αττική.

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία ηλιακών θερμοσίφωνων που διαθέτουμε, μπορούμε να σας προτείνουμε τον ιδανικό ηλιακό θερμοσίφωνα που θα καλύψει τις ανάγκες σας και στην τιμή που τον θέλετε.

 

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
 
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

H έμπειρη ομάδα μας, μπορεί να αναλάβει την εργασία τοποθέτησης ηλιακού θερμοσίφωνα στον χώρο σας, παραδίδοντας σας τον ηλιακό θερμοσίφωνα έτοιμο σε λειτουργία.

Είμαστε στην διάθεσή σας για την εγκατάσταση - τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, ακόμα κι αν προϋπήρχε άλλος προηγουμένως. Όλες οι διαδικασίες γίνονται βάσει σχεδίου και με ορθό τρόπο, κατασκευάζοντας τη βάση πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί ο ηλιακός.

Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε θερμοσίφωνα τόσο σε καινούργια όσο και σε παλιά πολυκατοικία, αλλά και σε μπαλκόνι αν προβλέπεται από τη νομοθεσία, πραγματοποιώντας όλους τους απαραίτητους ελέγχους για την μέγιστη ασφάλεια και απόδοσή του.
SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
 
 
SERVICE & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Εκτός από την εγκατάσταση, πολύ σημαντική εργασία για την μακροζωία του ηλιακού σας είναι η συντήρησή του. Με την σωστή συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα, πέρα από την απόδοση του και την επιμήκυνση ζωής του, επιτυγχάνεται και ποιοτικά καλύτερο νερό. Όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό που φτάνει στο σπίτι μας έχει αρκετά άλατα και βακτήρια από την δεξαμενή του δικτύου. Με την συντήρηση του οπότε καθαρίζεται ο κάδος και έτσι το ζεστό νερό που έρχεται στο μπάνιο και την κουζίνα μας είναι απαλλαγμένο από άλατα, μικρόβια και σκουριές.

Η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει να επιδιορθώσει τις βλάβες που τυχόν προκύψουν στον ηλιακό θερμοσίφωνα σας, το service του ηλιακού θερμοσίφωνα ανοιχτού και κλειστού κυκλώματος ή αλλιώς τη συντήρηση - επισκευή του ηλιακού θερμοσίφωνα (με ή χωρίς μπόιλερ) στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς εξυπηρετώντας το Περιστέρι και όλη την Αττική.

Ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος του ηλιακού θερμοσίφωνα σας, ορίζεται από την κατασκευάστρια εταιρεία και ο χρόνος που πρέπει να γίνει η απαραίτητη συντήρηση. Έτσι, όταν έρθει η ώρα δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σπεύσουμε για να σας προσφέρουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες μας.

 

 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και εμείς θα σπεύσουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε το Περιστέρι και όλη την Αττική.