2110129664 6942770969 Ρούσβελτ 43, Περιστέρι, Αθήνα klimatismospapazoglou@yahoo.com
banner imagebanner image

 

 
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ
Κλιματισμός Παπάζογλου | Ψυκτικός Αττικής


Τα πραγματικά προβλήματα του πόσιμου νερού στις πόλεις είναι το χλώριο και τα ιζήματα που μεταφέρονται στο νερό. Σύμφωνα με πλήθος ερευνών, η κατανάλωση χλωριωμένου νερού θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας, καθώς η παρουσία χλωρίου στο νερό που πίνουμε έχει συνδεθεί με πολλές και σοβαρές παθολογικές καταστάσεις για τον άνθρωπο.

Έτσι, τα φίλτρα νερού πρέπει να βρίσκονται σε κάθε οικία αλλά και σε κάθε επαγγελματικό χώρο προκειμένου να απολαμβάνουμε νερό απαλλαγμένο από βλαβερες ουσίες.

Στην επιχείρηση μας “Κλιματισμός Παπάζογλου” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Περιστέρι, μπορείτε να βρείτε φίλτρα νερού από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου καθώς και ανταλλακτικά φίλτρων νερού, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

 


 


ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

φίλτρα νερού όλων των τύπων για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να πραγματποιήσει την σωστή εγκατάστασή τους στον χώρο σας αλλά και να επιδιορθώσει τυχόν βλάβες

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε το ιδανικό φίλτρο νερού, που θα καλύψει τις ανάγκες σας και θα μπορείτε να απολαμβάνετε νερό απαλλαγμένο από βλαβερες ουσίες για χρόνια.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και εμείς θα σπεύσουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε το Περιστέρι και όλη την Αττική.